Пакети по ваша мерка

Доколку сакате само одреден сет функционалности, контактирајте со нас и
ние ќе создадеме понуда само за избраните модули.

Start

За оние кои растат

Веќе од 30 €/месечно

Закажете демо

Standard

За секого

Веќе од 50 €/месечно

Закажете демо

Premium

За оние кои сакаат сè

Од 50 €/месечно /Поставување: 250 евра еднократно

Закажете демо

Дали работите со лица со инвалидитет?

Ја почитуваме вашата работа и тука сме да ве поддржиме!
За центрите за лица со инвалидитет, пристапот е бесплатен ЗАСЕКОГАШ.

Преглед на функционалности

Пакети

Старт

Стандард

Премиум

Евиденција на членови
Интеграција со читачи на картички
Автоматски потсетници
Евиденција на потенцијални членови
Извештаи
Напредни извештаи
Финансии на клубот
Персонализирана мобилна апликација
Резервирање тренинг
Модул за човечки ресурси
Автоматско пријавување на клиентот, рампи
* Изложените цени важат за потпишани договори на една година и се однесуваат на еден објект. Доколку системот се користи во повеќе објекти, може да се наплатат дополнителни трошоци.

Дополнителни функционалности кои ќе го подобрат вашиот бизнис

Достапни се дополнителни функционалности за корисниците на Premium Plan.
Цената за користење на модулот Онлајн наплата, фискализација и систем за лојалност зависи од повеќе фактори и по дискусијата ќе ви подготвиме понуда.

За какви било дополнителни информации, ве молиме контактирајте не.

Онлајн плаќање на членарина
Онлајн плаќање на членарина

Користејќи го нашиот напреден систем за плаќање преку Интернет, овозможете им на вашите членови да обновуваат и купуваат членарина во секое време, без разлика каде се наоѓаат.

Фискализација
Фискализација

Комплетен процес на продажба на услуги и стоки со интегрирано управување со залихи, набавка и продажба преку ПОС терминал со нашата сертифицирана фискална каса.

Систем на лојалност
Систем на лојалност

Поставете го вашиот клуб од сите други, зајакнете ја врската со вашите членови, зголемете ја продажбата и дополнително мотивирајте ги користејќи ја уникатната програма за лојалност GoFitness.

Знаеме дека секој почеток е предизвик

Затоа решивме да ве поддржиме давајќи ви бесплатен пристап до одредени функционалности на GoFitness.

Јавете нѝ се, со задоволство ќе ви помогнеме!

* Достапно за клубови со до 15 членови.