Подготвени за
GoFitness?

GoFitness е моќна платформа направена специјално за фитнес клубови, лични тренери, спортски клубови, спортски школи, центри за танц, велнес центри и се користи на над 200 локации од 75.000 членови.
GoFitness ви дава можност брзо да изградите онлајн заедница на вашите членови, истовремено обезбедувајќи целосна контрола врз вашиот бизнис.

Збир функционалности
кои ќе го однесат вашиот бизнис на ново ниво

Брендирани мобилни апликации за вашите клиенти

Распореди и резервации

Функционалности кои ќе ви помогнат побрзо и подобро да организирате лични и групни тренинзи, распореди и достапност на термини во секое време.

Известувања

Информирајте ги вашите клиенти за активностите на клубот во секое време, зголемете ги бројот на клиентите и нивното задржување во клубот.

Систем за лојалност

Проширете ја и одржувајте ја вашата база на клиенти нудејќи им незаборавно искуство на лојалност.

Онлајн плаќање на членарина

Понудете ја удобноста на онлајн плаќањата брзо и лесно на сите клиенти, без разлика каде се наоѓаат.

Нека вашиот бренд расте со нас!

Сакате да дознаете повеќе за функционалностите на GoFitness?

Пријавете се за демо

Сакан од вработените и членовите во преку 200 клубови