CRM

Подобрете ја вашата продажна стратегија, зголемете ги приходите и подобрете ја услугата за клиенти, задржувањето на клиентите и ангажирањето на брендот.

Онлајн продажба
на членарина

Овозможете им на вашите членови онлајн да купуваат членарина во секое време, каде и да се. Откако ќе ја купат членарината онлајн, потребно е само да се пријават со мобилната апликација на инфо пултот, не се потребни дополнителни чекори.

Брендирана мобилна апликација и лојалност

Вашите членови секогаш ќе бидат во тек со активностите и промоциите на вашиот клуб, а исто така ќе можат да го следат распоредот за тренинзи со можност за резервација. Зајакнете ја мотивацијата на вашите членови преку уникатен систем на лојалност со гејмификација на искуството.

Напредни резервации

Нашиот напреден систем за резервации со посебни карактеристики прилагодени на лични тренери и индивидуална работа со клиенти: пристап до дневниот, неделен и месечен распоред на групата, зафатеност на капацитетот на групата, ограничување на бројот на клиенти, увид во податоците на клиентите кои ќе присуствуваат на седниците. Клиентите можат да резервираат курсеви за обука преку мобилни апликации.

Управување
со вработени

Следете го пристапот и работата на вработените низ системот со доделување на улоги во системот, во зависност од нивната позиција.

ПОС и
фискализација

Подобрете ја продажбата со користење на ПОС терминали и овозможете им на вашите клиенти да платат за производите или услугите што ги нудите со комплетно фискално решение.

Контрола на пристап и забрзување на процесот на пријавување

Нашиот систем за пријавување ви овозможува да ги намалите трошоците за печатење традиционални, пластични картички и повторно да инвестирате средства во подобрување на вашиот бизнис. Со поедноставен систем и автоматизација на пријавувањето, можно е ангажирањето на инфо пултот да се сведе на минимум, па дури и да се укине и да се создаде клуб без вработен задолжен за пријавување и работење со членарина.