Зошто ние?

Во изминатите 6 години бевме посветени на развојот на платформата GoFitness и во тој период воспоставивме соработка со преку 200 клубови кои денес со гордост ги нарекуваме партнери.

Нивните брендирани мобилни апликации активно ги користат повеќе од 75.000 членови. GoFitness расте заедно со клубовите и нивните клиенти. Нашата цел е да ги мотивираме клубовите смело да влезат во дигиталниот свет, нудејќи им решенија за сите нивни онлајн и офлајн проблеми.

5

Земји

200

Клубови

75000

Корисници

600000

Месечни наплати

Не верувајте нѝ на збор, пробајте го GoFitness и уверете се сами!

Не дека се фалиме...

Но, за нас рекоа...